Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 
 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.8
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.5
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Ania
Dodano: 2014-01-02
Pobyt od: 2013-12-27 do 2014-01-01
 
 
   

Wspaniała okolica na wspólne wypady w gronie przyjaciół:)Domek jak najbardziej na plus:)


 
 

Katarzyna
Dodano: 2014-01-02
Pobyt od: 2013-12-27 do 2014-01-01
 
 
   

Serdecznie polecam, byłam tam wraz z mężem i przyjaciółmi w okresie sylwestrowym. Pozdrowienia dla Gospodarzy :-)


 
Baśka
Dodano: 2011-08-12
Pobyt od: 2011-08-05 do 2011-08-07
 

Jestem bardzo zadowolona z pobytu;)) Cisza, spokój, świeże powietrze, przepiękna malownicza okolica, co sprawia, że można się zrelaksować i zdecydowanie odpocząć:)) Ponadto bardzo mili i sympatyczni gospodarze;)) Polecam wszystkim - naprawdę warto;))


 
Tomek
Dodano: 2011-08-12
Pobyt od: 2011-08-05 do 2011-08-07
 

Piękna okolica, wspaniali gospodarze, cisza, spokój. Noclegi zgodne z opisem. Idealne miejsce na wypoczynek. Polecam!


 
Izabela i Sylwester Suszko
Dodano: 2006-09-22
 

Gospodarze są cudownymi, ciepłymi i bardzo gościnnymi ludźmi, a domek i okolice przepiękne. Wspaniale spędziliśmy tam czas i wszystkim serdecznie polecamy, jak również chętnie wrócimy tam znowu. Atmosfera domowa i aż wyjeżdżać żal.


 
Dorota i Gerard Modrzyńscy
Dodano: 2005-07-23
 

Obiekt warty polcenia. Atmosfera wspaniała, bardzo mili gospodarze. Okolice przepiękne, można naprawdę wypocząć.


Opinie 1-6 z 6

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie